✔ OFFICIEEL OPEL DEALER

✔ VAKKUNDIG PERSONEEL

✔ ORIGINELE ONDERDELEN

OPEL BANDEN

WIELEN EN VELGEN

APK VOOR MYOPEL LEDEN VOOR € 19,- ALL-IN*!

OPEL BANDEN

Voor uw eigen veiligheid en die van anderen moeten de banden van uw Opel in goede staat zijn. Bij elke bandenwissel controleren wij uw banden daarom nauwkeurig. De conditie van het rubber, de profieldiepte, alsook de bandenspanning moeten immers 100% in orde zijn. Met de juiste bandenspanning heeft u niet alleen een betere wegligging, maar ook een verminderde slijtage en een gunstig brandstofverbruik. Heeft u een vraag of wilt u graag dat wij uw bandenspanning of profieldiepte meten? Rij dan gerust even langs, bij ons bent u per slot van rekening aan het juiste adres voor uitgebreide informatie over de banden van uw Opel. Wij helpen u graag aan de beste autobanden voor een prijs die binnen uw budget valt. Of u nu zomer-, winter- of all-season-banden wenst.

DIRECT BANDEN BESTELLEN?

Nieuwe banden nodig? Neem dan een kijkje op onze officiële Opel bandenshop. Zoals u gewend bent, denken wij helemaal met u mee. We geven u bandenadvies op maat en monteren uw nieuwe banden tegen een zeer scherp tarief. Wilt u uw nieuwe banden zelf monteren, dan kunt u de banden eenvoudig laten bezorgen of uw banden ophalen bij ons. Precies wat u wilt!

WINTERBAND VERSUS ZOMERBAND

Elk seizoen stelt andere eisen aan banden. Bij hogere temperaturen heb je met zomerbanden een betere remweg en de minste kans op slijtage. Zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius zakt bieden winterbanden meer grip. Voor een optimale verkeersveiligheid laat u op tijd uw banden wisselen.

VEELGESTELDE VRAGEN

OPEL WINTERBANDEN

  • Winterbanden bieden meer grip onder 7˚C
  • Verbeterde waterafvoer met winterbanden
  • Winterbanden verkorten uw remweg onder 7˚C
zomerbanden

OPEL ZOMERBANDEN

  • Winterbanden bieden meer grip onder 7˚C
  • Verbeterde waterafvoer met winterbanden
  • Winterbanden verkorten uw remweg onder 7˚