✔ OFFICIEEL OPEL SERVICEPUNT

✔ VAKKUNDIG PERSONEEL

✔ ORIGINELE ONDERDELEN

10% OF 20% KORTING* OP UW WERKPLAATSFACTUUR

Voor controles, onderhoudsbeurten en reparaties bent u bij ons in de beste handen. Ook als uw Opel ouder is dan 5 of 10 jaar. Wij houden graag elke Opel in topconditie. Daarom hebben wij voor u en uw Opel een exclusieve aanbieding:

Opel 5+ Service

10% korting, speciaal voor u en uw 5+ Opel

De Opel 5+ Service is een uniek aanbod voor Opelrijders die lid zijn van myOpel en in het bezit zijn van een Opel ouder dan 5 jaar en jonger dan 10 jaar (voor Opels vanaf 10 jaar is er de Opel 10+ service). De Opel 5+ Service houdt in dat aan Opels van 5 jaar en ouder 10% korting wordt verleend op de factuur van een reparatie of een onderhoudsbeurt.

Opel 10+ Service

10% korting, speciaal voor u en uw 5+ Opel

De Opel 10+ Service is een uniek aanbod voor Opelrijders die in het bezit zijn van een Opel ouder dan 10 jaar (voor Opels tussen de 5 en 10 jaar oud is er de Opel 5+ service). De Opel 10+ Service houdt in dat aan Opels van 10 jaar en ouder 20% korting wordt verleend op de factuur van een reparatie of een onderhoudsbeurt.

myOpel

Met myOpel willen wij u als Opel rijder in de watten leggen. Informatie en gebruiksgemak, ledenvoordeel en handige functies die het u als Opelrijder gemakkelijk maken. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Het myOpel klantenprogramma kost u niets en biedt u veel gemak en voordeel.

visual-myopel

WAAROM MYOPEL?

  • Online onderhoudsboekje 24/7 beschikbaar
  • Herinnering voor de volgende controle
  • Volg uw nieuwe Opel van productie tot aflevering
  • Persoonlijke aanbiedingen en service-updates
  • Kenmerken van uw auto online beschikbaar
  • En nog veel meer

WILT U MEER INFORMATIE?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

*Deze korting is van toepassing op alle bij de reparatie en/of onderhoudsbeurt gebruikte onderdelen (inclusief motorolie) en op het aangerekende arbeidsloon.