ORIGINELE OPEL ACCESSOIRES.

OPEL+: ACCESSOIRES DIE UW OPEL NOG BETER MAKEN.

Opel Magazine downloaden

OPEL+
STIJL

De Opel accessoires zijn perfect ontworpen om jouw nieuwe Opel een eigen unieke stijl te geven en aan jouw wensen aan te passen.

Opel Magazine downloaden

OPEL+
TOURING

Uw auto zal nog praktischer zijn met Opel+ accessoires. Dakkoffers en fietsendragers maken het vervoeren van spullen nog gemakkelijker en zorgen voor extra ruimte in de auto.

Opel Magazine downloaden

OPEL+
VEILIGHEID

Alle Opel accessoires worden streng getest op het gebied van veiligheid. Zodat speciale accessoires, zoals kinderzitjes, uw auto nog veiliger maken.

Opel Magazine downloaden

OPEL+
COMFORT & VERZORGING

De kwalitatieve en praktische Opel accessoires zorgen voor nog meer comfort en gemak tijdens het rijden, erg handig voor als u veel onderweg bent. Rijden zal een plezier worden!

Opel Magazine downloaden

OPEL+
BESCHERMING

Uw nieuwe auto kunt u extra beschermen met de Opel accessoires. Zo is de auto optimaal bestand tegen bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden.

Opel Magazine downloaden

Opel originele accessoires

Kies de originele accessoires van Opel voor een perfecte pasvorm, een aantrekkelijk design en een hoge meerwaarde. Deze accessoires zijn ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste normen en werden tot het uiterste getest om zeker te zijn dat ze perfect compatibel zijn met uw wagen. Voor praktische doeleinden of gewoon voor uw eigen individuele toets.

Doorblader de online accessoirebrochure en ontdek een brede waaier aan items. De originele accessoires van Opel komen zowel de functionaliteit als de stijl ten goede: vloermatten en stijve vloerbekledingen voor een hoogwaardige bescherming, dakdragers en bevestigingssystemen voor meer transportgemak of OPC Line-packs en lichtmetalen velgen om de uitstraling te versterken.

Ons gamma bestaat voornamelijk uit originele accessoires ontworpen en ontwikkeld om naadloos aan te sluiten op uw wagen. Onze andere producten zijn afkomstig van toonaangevende fabrikanten en werden specifiek ontwikkeld om u nog meer keuze te bieden.

Blader vrijblijvend door de catalogus, voeg uw voorkeuren toe en beleef nog meer plezier aan uw Opel!

Selecteer uw model voor passende onderdelen