Welkom bij Autobedrijf Juurlink

Ik heet u van harte welkom bij Autobedrijf Juurlink

Fijn dat u interesse toont in ons bedrijf. Ik ben Jos Warrink en vestigingsmanager van Autobedrijf Juurlink, gevestigd in Hardenberg aan de Overijsselse Vecht in het mooie Vechtdal gebied. Wij zijn dé Opel dealer voor deze regio. Namens al mijn collega's heet ik u van harte welkom bij ons bedrijf.

Ons karakter:

Net als het gebied waarin wij wonen en werken, passen wij ook de normen en waarden toe in ons bedrijf die kenmerkend zijn in deze regio: gemoedelijk, een goede sfeer, korte lijnen, een "doe maar gewoon" mentaliteit, hard werken en vooral betrouwbaar. We doen wat we beloven, en houden niet van "praatjes".

Onze mensen:

Ons team bestaat uit vakmensen met, voor het overgrote deel, jarenlange ervaring in de auto-branche. Door hun kennis en kunde is uw (bedrijfs-) auto bij ons in goede handen. Daarnaast geven wij ook ruimte aan toekomstige talenten door ieder jaar  voor stage-plaatsen te zorgen. Onze vakmensen worden constant bijgeschoold op het hoogste niveau bij de Opel Academy en door middel van diverse auto-branche gerelateerde cursussen.

welkomjuurlink

Wat hebben wij te bieden?

Wij zijn een Opel dealer en dus bieden wij het gehele aanbod in nieuwe en gebruikte Opel modellen. Maar wij zijn meer, want u kunt natuurlijk ook met ieder ander merk (bedrijfs-) auto bij ons terecht. Dit geldt voor onze werkplaats waar wij zijn uitgerust met de meest recente uitleesapparatuur voor ieder merk. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid aanbod van prachtige occasions van verschillende merken.

Dit bieden wij:

* Airco service voor alle systemen (incl. de nieuwste systemen R1234yf)

* Uw auto fris gewassen na een reguliere onderhoudsbeurt.

* Erkend Schadeherstel voor Opel.

* Loketfunctie voor glasgarant en schadegarant. (Bijna alle verzekeraars vallen hier onder)

* Gratis vervangende auto bij onderhoud en/of reparatie van uw auto. U betaald alleen de brandstof en rijdt eveneens in de nieuwste modellen van Opel.

* Gratis haal- en brengservice binnen de gemeentegrenzen, of hebt u liever een vervangende (elektrische-) fiets ter beschikking?

* Personen- en bedrijfswagen reparateur.

* Diagnose, onderhoud en reparatie met de meest moderne equipment.

* APK keuringen tot een totaal gewicht van 3.500 GVW.

* Onderhoudsplan voor elk merk en type auto. (vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden)

* Opel verzekeringen en financieringen.

* Re-stylen van carrosserie.

* Verzekerde opslag van zomer- en winterbanden.

 

Ons motto:

Als stelling binnen ons bedrijf voeren wij het volgende motto: "Meer dan service!" Hiermee bedoelen we dat u willen laten ervaren dat we meer voor u doen dan u wellicht verwacht. Dit kunnen kleine elementen zijn ten tijde van het bezit en gebruik van uw auto. Ofwel, op het gebied van mobiliteit willen wij u volledig ontzorgen. Of u nu een schade hebt en een schadeformulier moet invullen, een sterretje in de voorruit, u wilt uw winterwielen niet thuis hebben staan, of u komt gewoon voor een advies of een kop koffie: U bent van harte welkom aan de Koningsspil 6 en helpen u graag. Per slot van rekening bent u onze beste advertentie en daar zijn we trots en zuinig op.

Ik heet u namens al mijn collega's van harte welkom bij Autobedrijf Juurlink .

Jos Warrink

Vestigingsmanager