ONDERHOUD EN REPARATIE

Elke auto dient jaarlijks, of bij de voorgeschreven kilometrage, zijn onderhoud te krijgen. Met dit onderhoud behoudt uw auto zijn optimale conditie en voorkomt u onnodige reparaties en problemen onderweg.

Bij iedere reguliere onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, ontvangt u altijd gratis pechhulp, inclusief dekking voor een lekke band of accu Wanneer u instapt is niet belangrijk. Wilt u een Plus Europa pakket, dan bent u eveneens gedekt voor verkeerde brandstof, verloren/gestolen sleutel, sleutels in de auto en repatriëring vanuit het buitenland. Hiervoor betaald u slechts € 34,95.

Aftersales programma's

5+ programma

Om uw loyaliteit aan ons bedrijf te belonen ontvangt u bij het onderhoud en/of reparatie van uw auto met een leeftijd van 5 jaar en ouder 10% korting op de gehele factuur! Dit geldt dus voor zowel de onderdelen als ook op het arbeidsloon. (Excl. APK, klein-materiaal en milieu afdracht)

10+ programma

Voor auto's in de leeftijd vanaf 10 jaar of ouder is het belang van gedegen onderhoud extra van belang; Auto's gaan tegenwoordig langer mee en u wilt deze in goede conditie houden. Daarom belonen wij u door 20% korting te verlenen op de gehele factuur! Dit geldt voor zowel onderhoud als ook op reparaties.

Onderhoudsplan

U wilt niet na hoeven te denken over grote uitgaven aan uw auto, u kunt namelijk maandelijks een contract afsluiten voor het onderhoud van uw auto, afgestemd op kilometrage en type auto. U betaald dus alleen voor het meerwerk tijdens het onderhoud. Wel zo prettig. (kijk hiervoor elders op de site)

Onze moderne werkplaats met plaats voor personen auto's en bedrijfswagens

APK is geen onderhoud
APK is een wettelijk verplichte veiligheidskeuring waarbij de auto, na goedkeuring, voldoet aan een minimum aantal veiligheidsvereisten. APK is dus wat anders dan onderhoud.

Een voorbeeld: Bij de Apk-keuring wordt een remmentest uitgevoerd op de vertraging van uw auto. Deze meting gebeurt op onze remmentestbank. De auto remt voldoende en wordt dus goedgekeurd. Dit zegt echter niet of het remsysteem binnenkort vervangen dient te worden. De remblokken en/of schijven kunnen inmiddels tot het minimum zijn versleten en toch nog een prima remwerking hebben. Onderhoud garandeert dus uw veiligheid.

Maak direct uw afspraak.