our_app

Download nu onze Juurlink App!

Met onze app zijn wij altijd binnen handbereik. U hoeft alleen onze app te downloaden, een profiel aan te maken en uw kenteken te registreren. Vervolgens kunt u direct profiteren van alle voordelen die onze app u te bieden heeft.

 

U wordt herinnerd aan uw onderhoudsbeurten en APK. Goed onderhoud van uw auto is erg belangrijk voor uw veiligheid. Maar wanneer moest u ook alweer naar de garage voor uw Apk-keuring en onderhoudsbeurt? Dankzij onze applicatie hoeft u hier niet meer over na te denken. U ontvangt namelijk een herinnering over de uit te voeren onderhoudsbeurt.

Plan gemakkelijk een werkplaatsafspraak in. Via de app kunt u direct een werkplaatsafspraak plannen in onze agenda. Wij zullen u vervolgens helpen herinneren aan deze afspraak; handig toch?

Blijf op de hoogte van onze laatste acties en ontwikkelingen. U blijft altijd op de hoogte van onze actuele nieuwsberichten en interessante acties.

U blijft altijd op de hoogte van ons actuele occasionaanbod. Al onze occasions worden overzichtelijk weergegeven en zijn makkelijk doorzoekbaar. Bij interesse in één of meerdere van de occasions kunt u deze simpelweg als favoriet markeren en direct een offerte aanvragen.

Altijd hulp bij pech of storingen. Pech of storing onderweg? Erg vervelend, maar met onze applicatie zijn we altijd binnen handbereik! Brandt er een lampje op uw dashboard, dan kunt u via de functie pech en/of storingen de betekenis bekijken. Via een digitaal schadeformulier kunt u een eventuele schade doorgeven aan uw verzekeraar.

Wij zijn eenvoudig te bereiken via de live-chat. Via de chat kan er snel en eenvoudig informatie worden uitgewisseld. Heeft u een vraag over uw auto? Stel deze dan via de chat. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord. Zo zijn wij altijd binnen handbereik.