Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Breng dan dit jaar nog een bezoek aan onze Opel showroom voor de beste deal! Ontdek direct onze nieuwste modellen zoals de Opel Crossland X en Grandland X. Zeer compleet uitgerust en vol luxe details. Of maak kennis met de Black Editions; een sportieve, gelimiteerde uitvoering leverbaar op Corsa, Astra en Mokka X.

DE BESTE DEAL!
Naast een goede inruilprijs voor uw huidige auto, krijgt u op bijna alle nieuwe Opel personenauto’s tijdelijk een persoonlijke €1.000 myOpel betaalpas cadeau!* Ook kunt u gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief van 1.99%. Handig als u liever een maandelijks bedrag betaalt in plaats van de gehele aankoopsom. 

MYOPEL BETAALPAS
Het €1.000 tegoed op de gratis myOpel betaalpas kunt u bij de Opel dealer besteden aan onderhoud en accessoires, zonder dat het u een cent kost! Ook het nieuwe ‘Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement‘ kunt u aanschaffen met deze pas. Met dit abonnement verzekert u zich van verlengde garantie en onderhoud de komende 3, 4 of 5 jaar. Zo wordt het rijden in uw nieuwe Opel nog leuker! Daarnaast kunt u de betaalpas gebruiken als tankpas bij de aangesloten Travelcard tankstations in Nederland.

EINDEJAARSBONUS
Naast een goede inruilprijs + €1.000 myOpel betaalpas + scherpe financiering + aantrekkelijke voorraadprijzen hebben we zo tegen het einde van het jaar nog een verrassing in petto. Wat voor verrassing? Dat kunnen we niet zeggen, maar misschien bent u wel een van de gelukkigen.

STEL UW FAVORIETE OPEL MODEL SAMEN.

PLAN EEN PROEFRIT IN UW FAVORIETE MODEL.

*Opel KARL, Ampera-e en Selection/Business+/Business Executive modellen zijn uitgesloten van deze actie. Lees hier de voorwaarden.