Opel Zafira

Advies rijklaarprijs vanaf € 36.399 (incl. BTW/BPM)

Ontdek de nieuwe 7-zits Zafira! Door zijn heldere design vallen de sportieve nieuwe grille en de wing-vormige LED-koplampen direct op. Ze maken de nieuwe Zafira aantrekkelijker dan ooit.

Het vernieuwde interieur is licht en ruim. De hoogwaardige materialen, elegante lijnen en vakkundige afwerking maken direct duidelijk hoeveel aandacht aan details is geschonken. En door de panoramische voorruit heeft u een ongekend wijds zicht.

FLEX 7® PLUS zitsysteem
De nieuwe Zafira is een topper op het gebied van flexibiliteit, ruimte en comfort. Dit is mede te danken aan het toonaangevende FLEX 7® PLUS zitsysteem dat u de vrijheid geeft om de indeling naar wens te variëren. Zo maakt u in een handomdraai meer plaats voor bagage of voor extra passagiers.

EEN ZEE VAN RUIMTE
De Opel Zafira biedt een enorme bagageruimte met een inhoud tot 1.860 liter, plus tot 34 opbergvakken in het interieur. Zelfs bij gebruik van 7 zitplaatsen blijft er nog 152 liter ruimte over voor bagage. Als u de derde zitrij neerklapt heeft u maar liefst 710 liter bagageruimte tot uw beschikking. En met de tweede zitrij plat kunt u zelfs 1.810 liter meenemen. Voldoende ruimte voor al uw plannen!