Opel Mokka X

Advies rijklaarprijs vanaf € 28.299 (incl. BTW/BPM)

De Opel Mokka X is een stoer en avontuurlijk model vol Duitse technologie en gemaakt voor vele kilometers rijplezier. U bent van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvende proefrit.

De Mokka X is de eerste Opel met de aanduiding ‘X’, waarmee de avontuurlijke en robuuste persoonlijkheid wordt benadrukt. Nieuwe designelementen komen onder meer terug in het Opel-logo en de nieuwe AFL LED-koplampen inclusief dagrijverlichting. Kwaliteit, comfort en ergonomie zijn op zeer hoog niveau. De gemakkelijke instap, hoge zitpositie en het nieuwe dashboard zullen u aangenaam verrassen. Ook het aanbod infotainment en connectiviteit zijn ongekend in deze klasse.

Caravan trekkers
Primeur in het Mokka X motoren aanbod is de nieuw ontwikkelde, geheel uit aluminium bestaande 1.6-liter CDTI dieselmotor. Deze motor blinkt uit in een laag verbruik en laag geluidsniveau, minder vibraties en soepele loop. Daarnaast is er de nieuwe 1.4 Turbo benzinemotor met 112 kW (153 pk) vermogen, voorzien van Start/Stop en gekoppeld aan een 6-trapsautomaat en vierwielaandrijving.

De Opel Mokka X Black Edition
Voor liefhebbers van innovatie, luxe details én een zeer sportieve styling hebben we nu de nieuwe Opel Black Edition. Deze speciale Online Edition uitvoering is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar.