Opel Insignia

Advies rijklaarprijs vanaf € 32.849 (incl. BTW/BPM)

Met trots presenteren wij de nieuwe Opel Insignia Grand Sport en Sports Tourer! Ons nieuwe vlaggenschip is ruimer, lichter, slimmer en dynamischer dan ooit. Met geavanceerde technologie op het gebied van veiligheid, comfort en connectiviteit worden de rijkwaliteiten op het allerhoogste niveau gebracht.

De prominente grille en ranke koplampen benadrukken de brede opzet van de voorzijde en geven de nieuwe Insignia een bijzonder stoer uiterlijk. De aandacht voor het kleinste detail is ook zichtbaar in het interieur. Strakke lijnen en toonaangevend vakmanschap bieden een gevoel van elegantie.

De nieuwe Insignia weegt zo’n 175 kg minder dan zijn voorganger en het lagere gewicht samen met de compleet nieuwe 1.5 Turbo benzinemotor, of de zeer soepele 1.6 CDTi of 2.0 CDTi dieselmotoren, resulteren in ongekende rijeigenschappen. Daarnaast heeft de gewichtsreductie een positief effect op het brandstofverbruik en de kosten voor wegenbelasting en verzekering. Ervaar de nieuwe Insignia tijdens een proefrit!

Gratis upgrade en gratis automaat
Interesse in de nieuwe Opel Insignia? Profiteer dan nu van een gratis upgrade van Grand Sport naar de royale Sports Tourer, een voordeel van maximaal €1.500! En er is meer! Wanneer u uw nieuwe Opel Insignia zakelijk leaset via Opel Leasing krijgt u de 1.5 Turbo motor met geavanceerde 6-traps automaat (165pk) voor de prijs van een 1.5 Turbo (165pk) met handgeschakelde versnellingsbak. Dat betekent dat u voordelig in een Insignia Sports Tourer met automaat kunt rijden, zonder meerprijs!