Opel ADAM

Advies rijklaarprijs vanaf € 19.499 (incl. BTW/BPM)

Jouw nieuwe Opel ADAM bestaat nog niet. Want een ADAM kies je niet uit, je creëert er zelf één. Van de velgen tot het dak, zowel het interieur als het exterieur, de ADAM kun je zelf ontwerpen tot in ieder detail.

De Opel ADAM is als geen ander. Niet alleen vanwege zijn brutale uitstraling en zijn knallende kleuren. Maar ook omdat ADAM je de kans geeft je eigen creativiteit de vrije loop te laten. Daarom weet je met ADAM zeker dat je overal opvalt.

HULP NODIG MET SAMENSTELLEN?
Om je alvast op weg te helpen hebben we de ADAM Favourites voor jou samengesteld met de meest gekozen combinaties van de afgelopen tijd en met extra voordeel! Zo hoef jij alleen het spreekwoordelijke puntje nog op de ‘i’ te zetten voor jouw eigen, unieke ADAM.

OPEL ADAM ROCKS – STADS EN STOER
De ADAM ROCKS is de meest coole en complete mini-crossover die je uiteraard ook weer volledig zelf kunt samenstellen. De ADAM ROCKS heeft zwart omrande wielkasten, een Swing Top-dak, een lederen stuurwiel, cruise control en veel meer. Zetten wij er voor jou ook een 1.0 Turbomotor (90pk of 115 pk) in en de beste prestaties van de ADAM komen tevoorschijn.