In de nieuwe Opel Astra voel je je snel thuis. Niet alleen door de doordachte ergonomie, maar ook door unieke features om het klimaat in de auto zo aangenaam mogelijk te maken. Opel stelde alles in het werk om een ‘persoonlijke wellness-sfeer’ te creëren, onder meer met een exclusieve optie: het AirWellness-systeem van Opel. Dit systeem zorgt voor de perfecte zintuigelijke mix van voelen, zien, horen en ruiken: de juiste geur die het gevoel van welzijn in de auto verder verhoogt.

AirWellness-systeem
Het AirWellness-systeem is exclusief voor de nieuwe Astra ontwikkeld. De marketingdeskundigen en ingenieurs van Opel werkten er samen met de Franse parfumproducent Azur Fragrances ruim een jaar aan. Ontelbare geursamenstellingen werden geselecteerd, getest en verbeterd tot er nog twee geuren over waren voor het systeem in de nieuwe Astra: Balancing Green Tea voor een ontspannend effect en het verfrissende Energizing Dark Wood. Het voordeel is dat u niet voor één geur hoeft te kiezen, want u kunt de kant-en-klare geurpads snel en gemakkelijk verwisselen, naargelang uw stemming.

Ontsnappen in de nieuwe Astra
“Ons unieke AirWellness-systeem past perfect bij Astra. Het vult de auto met een heerlijke geur. Balancing Green Tea is bijvoorbeeld erg ontspannend en creëert samen met andere opties, zoals de AGR Wellness comfortstoelen, een volstrekt andere beleving”, zegt Opel Chief Marketing Office Tina Müller. “Wie meer van een mannelijke geur houdt, kan dan weer kiezen voor Energizing Dark Wood.”

Volgens Müller is het interieur van de Astra nu meer dan ooit een ideale plek om even aan de stress van alledag te ontsnappen. “Voor veel bestuurders is hun auto een van de weinige plaatsen waar ze even tijd voor zichzelf hebben. Alle puzzelstukken moeten in elkaar vallen”, zo stelt zij. Terwijl de parfumeurs op zoek waren naar de perfecte geur, ontwikkelden de ingenieurs van Opel het overeenkomstige systeem. De AirWellness  adapter met de geurpads kan gemakkelijk op de middenconsole geklikt worden dankzij de PowerFlex-bar van €95,-. Het systeem wordt elektrisch verwarmd met vijf Volt en verspreidt zo de geur in de passagiersruimte. Het gloednieuwe AirWellness-systeem is beschikbaar voor de aantrekkelijke prijs van slechts €45,- en de geurpads zijn te koop in sets van vier voor €8,-.

LEES HIER ALLES OVER DE NIEUWE ASTRA.

STEL HIER UW NIEUWE ASTRA SAMEN.