Opel maakt reizen leuker. We bieden namelijk talrijke Opel accessoires om de bagage handig en veilig in de auto op te bergen, zoals speciale haken, scheidingsstangen en –netten. En de geïntegreerde FlexFix fietsendrager maakt het meenemen van fietsen wel erg makkelijk. Daarnaast fungeert OnStar als virtuele vraagbaak & persoonlijke hulpverlener voor onderweg. Het systeem biedt ook een krachtige Wi-Fi hotspot aan boord. 

FlexOrganizer-pakket
Losse bagage kan bij een noodstop tot gevaarlijke situaties leiden. Het FlexOrganizer-pakket voor de Astra Sports Tourer, Insignia Sports Tourer, Insignia Country Tourer en Zafira Tourer is een perfecte oplossing. Met verstelbare spanbanden zijn voorwerpen vast te maken aan bevestigingsrails in de bagageruimte. Met het FlexOrganizer-scheidingsnet is de bagageruimte eenvoudig in compartimenten te verdelen, zodat tassen of koffers onderweg niet door de auto schuiven. Er is ook een box waarin kleinere spullen veilig op hun plaats blijven.

Uitschuifbare vloer in de kofferbak
Met de FlexFloor in de bagageruimte van de Insignia Sports Tourer zijn grote en zware spullen gemakkelijk in en uit de auto te schuiven. De FlexFloor is tot 40 cm uitschuifbaar en kan tot wel 120 kg dragen. Dat ontlast de rug bij het in- en uitladen.

Opbergmogelijkheden kleine spullen
Kleine spullen, zoals speelgoed en boeken, kunnen worden opgeborgen in de op de achterbank te bevestigen transportbox met deksel. Voor de ADAM is er een speciale box voor de bagageruimte. En in vrijwel alle Opels zijn notitieboekjes, pennen, tissues en cosmetica netjes op te bergen dankzij speciale opbergvoorzieningen die in de bekerhouders passen.  

FlexDock
Met de FlexDock kunt u uw smartphone bevestigen op het dashboard van de Opel ADAM, Corsa en Zafira Tourer. Zo kunt u uw smartphone eenvoudig als navigatiescherm gebruiken. Als bijkomend voordeel laadt de FlexDock zonder extra kabels de accu van uw smartphone op.

FlexConnect
De FlexConnect-adapter is een echte allrounder. Een tassenhaak aan de adapter – die wordt bevestigd aan de hoofdsteun van de voorstoelen – houdt tassen op hun plaats in het geval van een noodstop. Er is voor de adapter een houder voor een iPad of een Samsung Galaxy-tablet leverbaar zodat kinderen kunnen genieten van hun eigen entertainment. De mogelijkheden zijn nog groter met OnStar inclusief 4G WiFi-hotspot, waarmee een groot aantal internettoepassingen mogelijk zijn. 

FlexFix-fietsendrager
De volledig geïntegreerde FlexFix-fietsendrager van Opel maakt het mogelijk om tot wel vier fietsen veilig mee te nemen. De fietsendrager is binnen enkele seconden klaar voor gebruik, zonder speciaal gereedschap. En de fietsendrager verdwijnt mooi onder de achterbumper als u hem niet gebruikt. Het door Opel gepatenteerde systeem is er voor de Opel ADAM, Corsa en Mokka X.

ONTDEK MEER OPEL ACCESSOIRES.

STEL HIER UW OPEL MET FAVORIETE ACCESSOIRES SAMEN.

BOEK HIER EEN PROEFRIT IN UW FAVORIETE OPEL.